Uitjes in België

Moordspel Foxy Lady

Ben je op zoek naar een leuke binnenactiviteit voor je vrijgezellenfeest, je weekendje weg op een vakantiepark of bedrijfsfeest?

We bieden een aantal leuke doe-het-zelf binnenactiviteiten die je thuis, tijdens je verblijf in een vakantiepark of hotel, in een horecalocatie of in de bedrijfskantine kan spelen!

Moordspel-Foxy-LadyTijdens een Miss dragqueen verkiezing wordt miss Lorelei Zucchini vermoord. Een van de prominente artiesten in het drag queen circuit. 

Wie van de aanwezige gasten is de moordenaar? Eén van de andere missen, de aanwezige pers of misschien toch het personeel van de nachtclub?

Weet jij deze moordzaak op te lossen?

 

CrimeTime Moordspel spelen?

Uitjes in Holland biedt op maat gemaakte moordspelen vanaf minimaal  6 spelers. Je ontvangt per mail alle benodigde informatie en toegang tot een app.

Doel van het moordspel

Het doel van het moordspel is het vinden van de moordenaar onder de aanwezige spelers. In drie speelrondes kom je steeds meer te weten over de moord. Door elkaar te verhoren, sporen te analyseren en clues op te vragen worden raadsels opgelost en wordt het mysterie uiteindelijk ontrafeld.

Hoe speel je een moordspel?

Iedere speler krijgt een persoonlijk moorddossier. In het moorddossier staat informatie over de te spelen personage, het slachtoffer, vragen en verklaringen voor verhoor en een plattegrond van plaatst delict met sporen.Tijdens het moordspel gebruik je een app om antwoorden in te voeren, clues op te vragen en punten bij te houden. Je ontvangt per speelronde video uitleg.

Waar speel je het moordspel?

Het moordspel kan niet alleen thuis gespeeld worden maar ook bijvoorbeeld in een zelf te regelen  horecagelegenheid, jullie bedrijfskantine ofeen vakantiehuisje, een conferentieoord, hotel enz.

Wat heb je nodig?

Voor het moordspel heb je per deelnemer 1 mobieltje met internetverbinding nodig (een tablet mag natuurlijk ook).

Wat je moet weten over het moordspel

Spelers 6 - 15 16-20 21-25 26-30 31-35 26-40
Prijs € 9,45 p.p € 174,95 € 219,95 € 264,95 € 319,95 € 359,95
Reserveringskosten 1x 19,50 euro incl. BTW
Zelf meenemen 1 Mobieltje met internetverbinding per speler
Duur Maximaal 3 uur
Waar Overal in Nederland, Duitsland en België

 

Boek dit uitje

 

Meer info?
Bel 003185 4019764
Mail info@uitjesinbelgie.be


Ook leuk om te doen

Moordspel_Cafe-de_Nacht Moordspel Café de Nacht
Moordspel After Dinner
Moordspel-Blauw_Bloed Moordspel Blauw Bloed
Moordspel The End
Moordspel Het Kerstdiner Moordspel Het Kerstdiner