Uitjes in België

Moordspel The End

Ben je op zoek naar een leuke binnenactiviteit voor je vrijgezellenfeest, je weekendje weg op een vakantiepark of bedrijfsfeest?
 We bieden een aantal leuke doe-het-zelf binnenactiviteiten die je thuis, tijdens je verblijf in een vakantiepark of hotel, in een horecalocatie of in de bedrijfskantine kan spelen!

 

Moordspel

Na afloop van een filmpremière wordt op de after party de hoofdrolspeelster vermoord. Nog voor de politie op het plaats delict is, heeft de aanwezige pers het nieuws al naar buiten gebracht. Het is een drukte van jewelste. Iedereen wil weten wat er is gebeurd.

De recherche moet snel handelen om alle getuigenissen en sporen vast te leggen. Help jij om deze moordzaak op te lossen?

 

CrimeTime Moordspel spelen?

Uitjes in Holland biedt op maat gemaakte moordspelen vanaf minimaal  6 spelers. Je ontvangt per mail alle benodigde informatie en toegang tot een app.

Doel van het moordspel

Het doel van het moordspel is het vinden van de moordenaar onder de aanwezige spelers. In drie speelrondes kom je steeds meer te weten over de moord. Door elkaar te verhoren, sporen te analyseren en clues op te vragen worden raadsels opgelost en wordt het mysterie uiteindelijk ontrafeld.

Hoe speel je een moordspel?

Iedere speler krijgt een persoonlijk moorddossier. In het moorddossier staat informatie over de te spelen personage, het slachtoffer, vragen en verklaringen voor verhoor en een plattegrond van plaatst delict met sporen.Tijdens het moordspel gebruik je een app om antwoorden in te voeren, clues op te vragen en punten bij te houden. Je ontvangt per speelronde video uitleg.

Waar speel je het moordspel?

Het moordspel kan niet alleen thuis gespeeld worden maar ook bijvoorbeeld in een zelf te regelen  horecagelegenheid, jullie bedrijfskantine ofeen vakantiehuisje, een conferentieoord, hotel enz.

Wat heb je nodig?

Voor het moordspel heb je per deelnemer 1 mobieltje met internetverbinding nodig (een tablet mag natuurlijk ook).

Wat je moet weten over het moordspel

Spelers 6 - 15 16-20 21-25 26-30 31-35 26-40
Prijs € 9,45 p.p € 174,95 € 219,95 € 264,95 € 319,95 € 359,95
Reserveringskosten 1x €19,50 incl. BTW per boeking
Zelf meenemen 1 Mobieltje met internetverbinding per speler
Duur Maximaal 3 uur
Waar Overal in Nederland, Duitsland en België

 

Boek dit uitje

Meer info?
Bel 003185 4019764
Mail info@uitjesinbelgie.be


Ook leuk om te doen

Moordspel_Cafe-de_Nacht Moordspel Café de Nacht
Moordspel After Dinner
Moordspel-Blauw_Bloed Moordspel Blauw Bloed
Moordspel Foxy Lady
Moordspel Het Kerstdiner