Uitjes in België

Vrijgezellenfeest ideeën? Bekijk Uitjes in België


Vind hier leuke vrijgezellenfeest ideeën. Uitjes in België heeft een ruim aanbod aan vrijgezellenfeest activiteiten. Vanaf € 16,50 p.p. vind je al een leuke activiteit.

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest in een specifieke plaats? Bekijk dan ons aanbod aan uitjes per regio.

Wil jij je vrijgezellenuitje combineren met eten & drinken? Ook dat is mogelijk, wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op info@uitjesinbelgie.be

 

 

Vrijgezellenactiviteit Moordtocht

Vrijgezellenfeest 'WhatsApp Moordtocht'
Hou je van raadsels en mysterie tijdens het vrijgezellenfeest? Los dan samen een moordzaak op!  Een spannender vrijgezellenfeest is er niet. Lukt het jullie om de moord binnen de gestelde tijd op te lossen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

 
vrijgezellenfeest activiteit outdoor escape

Vrijgezellenfeest 'Outdoor Escape'
Een vrijgezellenfeest met Outdoor Escape is net even anders dan de escape room. De start en finish zijn bekend, maar de weg er naar toe niet. Bij dit vrijgezellenfeest wordt jullie visuele vermogen op de proef worden gesteld door opdrachten te voltooien.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenfeest idee levend ganzenbord

Vrijgezellenfeest 'Levend Ganzenbord'
Een vrijgezellenfeest met leuke activiteiten tijdens het levend ganzenbord. Is jullie vrijgezel een denker of een doener? Ontdek het tijdens deze vrijgezellendag. Als team ontvang je denk en doe opdrachten. Weet de vrijgezel deze goed op te lossen dan kunnen jullie een stap vooruit.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenuitje Mollenstreek

Vrijgezellenfeest 'Mollenstreek'
Een vrijgezellenfeest waarbij de onderste steen boven moet komen. Tijdens dit uitje ga je in één of meerdere teams op zoek naar de 'mol'. Lukt het jullie om tijdens jullie vrijgezellendag de mol te ontmaskeren?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur